tiistai 4. syyskuuta 2012

Sähkötupakka harmittaa

Sähkötupakka vei tupakan paikan, ei vielä ihan kaikilta tupakoitsijoilta, oikeastaan vasta 1% tupakoitsijoista on sähkötupakoitsijoita, mutta kyllä se jo nyt tuhtuu uhkaavan tukapoivaa suomea. Sekös harmittaa.

Kun kunnon tupakoiva nuori vaihtaa sähkötupakkaan, on katukuvasta poistunut yksi tumppeja aiheuttava röökaaja. Helsingin katukuva tulee muuttumaan parissa vuodessa niin että enää ei näy nin paljoa tupakoitsijoita kuin nykyään. Ne polttaa jotain häkkyröitä, siis höyryttää, sähkötupakoi, mitä se nyt sitten on.

Mummot ei enää soittele poliisille kun tällaisen ilmestyksen näkee, vaan nekin oppivat että hei se on sähkötupakka. Baareissa sähkötupakoitsijat tuovat savun takaisin sisälle, tai ei se mitään savua ole, samaa kamaa kuin niiden savukoneista tulee, siis teatterisavua. Oli miten oli, kapakat ehkä näyttävät taas paremmilta, valosuunnittelijathan tietävät että savu saa kaiken näyttämään paremmalta. Hien ja kusen haju pysyy vaan samana kuin nykyään, mutta sentään se näyttää hyvältä ;)

Sähkötupakka kuitenkin harmittaa, mutta ketä? No toistaiseksi virkamiehiä, lääketeollisuutta, apteekkeja, ja tupakkateollisuutta. Näillä kaikilla on hyvä syy harmistua. Virkamiehille se oin hankala uusia laite joka ei oikein istu mihinkään lokeroon, ja lääketeollisuudelle se merkkaa vähenevää tuloa, koska eihän laastari ole niin hyvä kuin sähkötupakka, tarvitseeko siitä edes todistella, ajattele ite. Apteekit ei saa myydä sähkötupakkaa, vaikka mieli tekisi, ja tupakkateollisuus häviää käyttäjiä. Riippuvuus on aika kova tuote, ja sähkötupakka rikkoo sen kierteen. No, ne tulee mukaan kohta peliin. Sitten ei heitä enää harmita. Mites muut sitten?

Takki auki, kuten aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti