torstai 2. elokuuta 2012

Sähkötupakka tuskin on niin haitallinen kuin tavallinen tupakka

Sähkötupakasta puhutaan kaikenlaista, ja onpa kuultu junassakin kuulutuksia että sähkötupakointi on sitten kielletty. Miksi? koska se hämmentää.

Sähkötupakan ainesosat ovat paljon paremmin tiedossa kuin tavallisen tupakan ainesosat, ja tavallisestakin tupakasta tiedetään että se sisältää tuhansia ainesosia, joista iso osa on tappavan myrkyllisiä, ja osa on jopa rasioaktiivisia. Sähkötupakka sisältää alle 10 ainetta, kaikki tutkittuja ja turvallisia. Silti tutkijat kehtaavat väittää että saattaa olla hyvinkin vaarallista käyttää sähkötupakkaa. Niin. Saattaa olla.

Jokapäiväisessä ruoassa on samoja aineita, mutta harva se päivä on joku kohu tavallisen ruoan sisältämistä aineista, jotka milloin tyhmentävät, milloin aiheuttavat syöpää. Ei ole turvallista.

Tässä mielessä sähkötupakka tottakai saattaa olla vaarallista. jos sen laittaa avotuleen, se saattaa räjähtää, koska sehän sisältää akun, ja ne tuppaa kuumetessaan poksahtamaan auki. ja jos sähkötupakan yrittää syödä, se ei taatusti ole terveellistä.

On se maailma vaan vaaroja täynnä, mutta jos vähän osaa ajatella suhteellisesti, ymmärtää että tupakka kuitenkin tappaa, sähkötupakka ei. Tupakka aiheuttaa syöpää, sähkötupakka ei aiheuta syöpää.

Ei se terveellistä ole, mutta voi hitto älä hullu jatka tupakointia vaan lopeta se heti, vaikka sähkötupakalla, sillä porukka saa sellasia onnistumisen tunteita ettei sataan vuoteen ole moisesta kuultu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti